INSCHRIJVEN 2017-06-11T12:37:54+00:00

Inschrijven E-cademy

Zou jij je droom wel iets scherper voor je willen zien? En het voor jezelf makkelijker willen maken jouw droom te delen met je werknemers en je omgeving?

Dan hebben wij de oplossing. Via de Dromenvanger E-cademy helpen we jou in 7 kleine stapjes om dit voor elkaar te krijgen. We helpen jou namelijk stap voor stap (want als ondernemer ben je al druk genoeg) om jouw droom en de weg ernaar toe helemaal uit te tekenen. Zo is het niet alleen leuk om te doen, maar heb je ook echt iets tastbaars dat je aan de muur kunt hangen en waar je over kunt vertellen.

Waarom meedoen?

  • Werkstress leidt tot minder succes. Uit onderzoek blijkt dat 9 op de 10 ondernemers last heeft van stress. Bij 6 op de 10 neemt het zelfs problematische vormen aan. Als je je bewust bent van je droom voor de lange termijn en deze weet vast te leggen op papier, kun je je veel makkelijker focussen. En zullen jij (en je werknemers!) uiteindelijk minder stress ervaren.
  • Een vision statement heet niet voor niets een VISION statement. Jij (en misschien nog wel belangrijker: JE MEDEWERKERS) moet deze letterlijk kunnen ZIEN aan de muur. Deelname aan de gratis E-cademy zorgt ervoor dat jij je visie letterlijk aan de muur kunt hangen. En makkelijk met iedereen kunt bespreken.
  • Veel traditionele canvas modellen (zoals het Business Model Canvas) focussen zich voor 100% op business. En voor 0% op privé. Als ondernemer weet jij echter dat deze zaken wel degelijk door elkaar heen lopen. En van grote invloed zijn op elkaar. De Dromenvanger is de enige methode in Nederland die je de mogelijkheid geeft privé met zakelijk te combineren. Bovendien is deelname helemaal gratis.