Toolkit2018-02-19T15:50:14+00:00

Dromenvanger canvas

Het Dromenvanger canvas kun je uitprinten op A3 of A1 formaat. Op dit lege canvas kun je vervolgens zelf aan de slag met tekenen. Of je kunt de voorbeeld iconen uit de andere onderdelen gebruiken om op het canvas te plakken.

download
Dromenvanger A3

Meest gebruikte tekeningen

Tijdens de verschillende Dromenvanger sessies hebben we ontdekt dat er vaak vergelijkbare symbolen worden gebruikt. Om het invullen van het canvas zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben we de meest gebruikte tekeningen dan ook voor je verzameld in dit onderdeel.

download

Handleiding

Ben je niet ingeschreven voor de Dromenvanger E-cademy? Of vind je het prettig een overzicht te hebben met alle uitleg bij alle stappen van de Dromenvanger? Download dan dit onderdeel.

download

Global Goals tekeningen

Over 2 jaar kom je er echt niet meer mee weg om niets bij te dragen aan de Global Goals van de United Nations. Om het je makkelijk te maken ook deze goals in je canvas te verwerken hebben we ze alle 17 voor je geïllustreerd, zodat je deze zo toe kunt voegen.

download
Global Goals tekeningen

Video

Wat is ook alweer het idee van de Dromenvanger? En waar moet ik op letten bij het invullen? Bekijk nog eens dit filmpje om het scherp te krijgen.

FAQ’s

De meest voorkomende vragen over de Dromenvanger methode vind je hier.

download
Dromenvanger FAQ

Ondernemers in ontwikkelingslanden steunen?

Kom in contact met en leer van andere bedrijvenambassadeurs en geef een kickstart aan ondernemers uit ontwikkelingslanden.

KOM IN ACTIE!